Näin asiakkaani kertovat kokemuksistaan

”Ei tuommoisia ole kuin harvoin saatavilla. Iso plussa!”

”Ihanan rento vastaanotto ja vastassa oli juuri sellainen nainen joka kuvissakin näkyi. Kaikki alkoi rauhassa tutustumalla aivan järkyttävän kauniisiin rintoihin, jota sain puristella sekä maistaa. Rakastin niiden kimmoisuutta, joita enään harvoin tapaa. Kun kaikki vaatteet olivat pois osasi Aurora kauniisti jäykistää paikkani aivan juhlakuntoon. Pääsin ensiksi takaapäin upottamaan paksuni sisään ihanan tiukkaan pilluun. Mietinkin että miten noin hyvin osaa lantionpohjalihaksia käyttää kun tuntui niin hyvälle. Muutaman kerran vaihdoimme asentoa ratsastuksesta taas takaisin takaapäin. Sain laueta ihanasti sisään (kondomin kanssa) vaikka kuinka yritin pitkittää tuota hetkeä. Suosittelen! Ei tuommoisia ole kuin harvoin saatavilla. Iso plussa!!”

– Matti

”Erittäin lämmin muisto jäi ja työstressi katosi”

”Rankan työjakson päätteeksi päätin palkita itseni. Löysin kyseisen henkilön ilmoituksen ja otin heti yhteyttä. Ajanvaraus oli mutkatonta ja pääsin nopeasti tapaamaan. Vastassa oli hymyilevä, kuvankaunis nainen ja voi että se oli menoa! Parasta imua ikinä ja sitten hän hyppäsi ”ratsaille”. Erittäin lämmin muisto jäi ja työstressi katosi!”

– Mies69

”Kyllä, hän on naapurintyttömäisen viehättävä ja vartalon muodot ovat upeat.”

”Tapasin Auroran eräänä loppukesän iltana. Olin ensimmäistä kertaa maksullisissa, joten hieman jännitti, vaikken aivan poikanen enää olekaan. Kyllä, hän on naapurintyttömäisen viehättävä ja vartalon muodot ovat upeat. Niiden täydellisten rintojen hyväily, hänen käsiensä kosketus kullilla ja ah, niin ihanasti puristava kostea pillu. Ja kaikki kanssakäyminen luontevastin kuin tyttöystävän kanssa, tai ehkä vähän helpomminkin, koska ei tarvitse jännittää saako vai joutuuko runkkaamaan!”

– J. H.