Ajanvaraus

Mahdollisesti Helsingissä Vallilassa ma 5.12. alkavalla viikolla.

Menneet reissut: Viikko 47: Tampere, Viikko 45: Vantaa, Viikko 44: Turku, Viikko 42: Tampere, Viikko 41: Jyväskylä, Viikko 40: Turku, Viikko 39: Helsinki, Viikko 38: Lahti, Viikko 37: Oulu, Viikko 36: Turku, Viikko 34: Pori, Viikko 33: Oulu, Viikko 32: Pori, Viikko 31: Tampere, Viikko 30: Vantaa, Viikko 28: Tampere, Viikko 27: Oulu, Viikko 25: Oulu, Viikko 21: Tampere, Viikko 20: Helsinki, Viikko 19: Oulu, Viikko 18: Turku.

Välillä myös Webcamissä!

Puhelin:
045 7873 7001

Sähköposti:
aurora.elomaa@gmail.com

Minut tavoitat puhelinnumerolla myös:
Watsappista
Snapchatistä

Kik, Telegram ja Snapchat:
Lummelintu

Sosiaalinen media:
Twitter @auroraelomaa
Instagram @ladylilialumi
Alastonsuomi Lummelintu

No anal, no owo!

Hinnasto

Tapaaminen sisältää suikkarin ja seksiä. Vähintään puolen tunnin ajat ovat tyttöystävämenolla, eli molemminpuoleisella suuseksillä, eri seksiasennoilla, suutelulla ja ihanalla yhdessäololla. Pikapano sisältää suikkarin ja panon, ei suutelua tai nuolemista.

Pikaisesti

15 min 90€

Nautiskellen

30 min 150€ (GFE)

Kiireettä

60min 250€ (GFE)

Nautinnollinen ja kiusoitteleva hieronta ja käsihoito. Minulla pikkarit jalassa. Nämä ajat eivät sisällä mirrini koskettelua. Jos haluat nuolla minua, valitse GFE-aika. Pikasuikkaria en enää tarjoa, halvin aikani on pikapano 15min 90€.

Nautiskellen

120€
max. 30min, kiusoitteleva käsihoito ja yksi laukeaminen

Kiireettä

200€
60min kiusoitteleva käsihoito

Sinä aikuinen, siisti ja selvin päin oleva herrasmies, ota rohkeasti yhteyttä! Jos ujostuttaa, laita vaikka viestiä; myös ensikertalaiset ovat tervetulleita! Yhteyden minuun saat puhelimella, viestillä ja sähköpostilla, sosiaalisen median tai chättisovellusten kautta, ja vastaan niihin kaikkiin. Jos päivä on kiireinen ja haluat varata ajan, mutta et saa yhteyttä, laita perinteinen tekstiviesti (/Watsapp), luen ne ensimmäisenä. Viesti on myös yleisesti paras tapa sopia yksityiskohdista, sillä vaikka parhaani yritän, puhelimeen voi joskus olla vaikea vastata.

Olen kuvieni mukainen 29-vuotias nainen; minua on usein sanottu nuoremman näköiseksi. Olen aina tavattavissa siistissä asunnossa tai huoneistohotellissa, jonne on helppoa ja salaista tulla. En polta tupakkaa tai käytä muita päihteitä, joten olen aina raikas ja tuoksuton sinua varten. Ellet toivo muuta, olen pukeutunut seksikkäisiin alusvaatteisiin ja stayup-sukkiin. Tyttöystävämeno on mieleeni, eli minua saa suudella ja mirriäni saa nuolla. Veloitan ajasta, joten koko aika on aina käytettävissäsi. Peppuseksi ja suikkari ilman kondomia eivät kuulu palveluihini, eivät edes lisämaksusta.

Toiveita? Kysy rohkeasti!

Soita, laita viestiä tai sähköpostia!

Teen hommia päivystämällä ja varaan aikoja samalle päivälle. Eli katso, kun olen tavattavissa ja varaa aika samalle päivälle. Luonani käy tavallisen anonyymin käteismaksun lisäksi korttimaksu ja yleisesti käytössä oleva mobiilimaksupalvelu.

Keikkailen koko Suomessa; yleisiä keikkakaupunkejani ovat esimerkiksi Turku, Pori, Jyväskylä, Tampere, Oulu ja Helsinki. Satunnaisesti keikkailen myös muissa kaupungeissa, joten seuraa ilmottelua!

Sinä aikuinen, asiallinen herrasmies, ota yhteyttä!


Varaa aika rohkeasti, odotan sinua!
<3:llä Aura