Turussa linja-autoasemalla su 4.5. (illasta alkaen) – ke 7.6

Menneet reissut: Viikko 22: Oulu, Viikko 21: Seinäjoki, Viikko 18: Turku, Viikko 17: Jyväskylä, Viikko 16: Tampere, Viikko 15: Pori, Viikko 14: Seinäjoki, Viikko 13: Kotka, Viikko 12: Tampere, Viikko 11: Oulu, Viikko 10: Turku, Viikko 9: Oulu, Viikko 7: Jyväskylä, Viikko 6: Kotka, Viikko 5: Turku, Viikko 4: Oulu, Viikko 3: Oulu, Viikko 2: Tampere, 2022: Viikko 51: Pori, Viikko 50: Jyväskylä, Viikko 49: Tampere, Viikko 47: Tampere, Viikko 45: Vantaa, Viikko 44: Turku, Viikko 42: Tampere, Viikko 41: Jyväskylä, Viikko 40: Turku, Viikko 39: Helsinki, Viikko 38: Lahti, Viikko 37: Oulu, Viikko 36: Turku, Viikko 34: Pori, Viikko 33: Oulu, Viikko 32: Pori, Viikko 31: Tampere, Viikko 30: Vantaa, Viikko 28: Tampere, Viikko 27: Oulu, Viikko 25: Oulu, Viikko 21: Tampere, Viikko 20: Helsinki, Viikko 19: Oulu, Viikko 18: Turku.

Välillä myös Webcamissä!


Puhelin

045 7873 7001

Sähköposti

aurora.elomaa@gmail.com

Minut tavoitat puhelinnumerolla myös:

Whatsappista

Kik-messenger ja Telegram

Lummelintu

Uusi Snapchat! aurora_elomaa

Sosiaalinen media:

Twitter @auroraelomaa
Instagram @lady.lilialumi
Alastonsuomi Lummelintu

No anal, no owo!


Hinnasto

Tapaaminen sisältää suikkarin ja seksiä. Vähintään puolen tunnin ajat ovat tyttöystävämenolla, eli molemminpuoleisella suuseksillä, eri seksiasennoilla, suutelulla ja ihanalla yhdessäololla. Pikapano sisältää suikkarin ja panon, ei suutelua tai nuolemista.

Pikaisesti

15 min 90€
(ei GFE)

Nautiskellen

30 min 150€
(GFE)

Kiireettä

60min 250€
(GFE)


Nautinnollinen ja kiusoitteleva hieronta ja käsihoito. Minulla pikkarit jalassa. Nämä ajat eivät sisällä mirrini koskettelua. Jos haluat nuolla minua, valitse GFE-aika. Pikasuikkaria en enää tarjoa, halvin aikani on pikapano 15min 90€.

Nautiskellen

120€

Kiireettä

200€

Nautiskellen; max 30min, kiusoitteleva käsihoito ja yksi laukeaminen. Kiireettä; 60min kiusoitteleva käsihoito, halutessasi useammalla laukeamisella.


Yhteyden minuun saat puhelimella, viestillä ja sähköpostilla, sosiaalisen median tai chättisovellusten kautta, ja vastaan niihin kaikkiin. Jos päivä on kiireinen ja haluat varata ajan, mutta et saa yhteyttä, laita perinteinen tekstiviesti (/Whatsapp), luen ne ensimmäisenä. Viesti on myös yleisesti paras tapa sopia yksityiskohdista, sillä vaikka parhaani yritän, puhelimeen voi joskus olla vaikea vastata.

Olen kuvieni mukainen 29-vuotias nainen; minua on usein sanottu nuoremman näköiseksi. Olen aina tavattavissa siistissä asunnossa tai huoneistohotellissa, jonne on helppoa ja salaista tulla. En polta tupakkaa tai käytä muita päihteitä, joten olen aina raikas ja tuoksuton sinua varten. Ellet toivo muuta, olen pukeutunut seksikkäisiin alusvaatteisiin ja stayup-sukkiin. Tyttöystävämeno on mieleeni, eli minua saa suudella ja mirriäni saa nuolla. Veloitan ajasta, joten koko aika on aina käytettävissäsi. Peppuseksi ja suikkari ilman kondomia eivät kuulu palveluihini, eivät edes lisämaksusta.

Toiveita? Kysy rohkeasti!

Soita, laita viestiä tai sähköpostia!

Teen hommia päivystämällä ja varaan aikoja samalle päivälle. Luonani käy tavallisen anonyymin käteismaksun lisäksi korttimaksu ja yleisesti käytössä oleva mobiilimaksupalvelu.

Sinä aikuinen, asiallinen herrasmies, ota yhteyttä!


Varaa aika rohkeasti, odotan sinua!
❤️llä Aura