Mitkä ovat hintasi?
Hinnoittelen aikaperusteisesti, eli voit laueta niin monesti kuin haluat, paitsi pikaisissa.

Pikapano 90€ (yksi laukeaminen), 30min 140€, 60min 250€.

Ethän tingi, hinnoissani ei ole liikkumavaraa. Panostan juuri meidän tapaamiseelle ja korkeampi hinta takaa sen, että olen aina pirteä ja energinen kun tapaamme, ja voin ottaa sinut vastaan mukavassa ja hyvin varustellussa asunnossa.

Olen 50-vuotias ukkomies, olenko tervetullut luoksesi?
Olet! Minulla on ei ole yläikärajaa, alaikärajana pidän täysi-ikäisyyttä. Kirjoitan mainoksiini usein, että etsin yli kolmekymppistä miestä, mutta otan vastaan myös nuorempia, kunhan maksullisissa käynti on tuttua ja käytöstavat hallussa.

En kysele siviilisäätyäsi tai muutakaan henkilökohtaisen elämäsi asioita. Pituudellasi, painollasi tai kullisi koolla ei ole väliä. Kunhan olet siisti ja asiallinen herrasmies, joka on selvin päin liikkeellä, olet tervetullut sellaisena kun olet!

Teetkö incall/outcall?
Incall = sinä tulet palveluntarjoajan luokse
outcall = palveluntarjoaja tulee luoksesi hotelliin, autoon tai kotiisi.

Teen vain incallia, eli tervetuloa luokseni. Olen tavattavissa siistissä asunnossa tai huoneistohotellissa, jonne on helppoa ja salaista tulla.

Voinko maksaa kortilla?
Luonani voit maksaa joko perinteisellä anonyymillä käteisellä tai pankkikortilla. Käytössäni on myös Mobilepay ja Pikasiirto.fi.

Harrastatko seksiä ilman kondomia?
En koskaan. Kondomi on tärkeä turvaseksivaruste, ja se suojaa meitä molempia sukupuolitaudeilta.

Otatko suihin ilman kondomia (owo)?
En koskaan. En edes lisämaksusta tai vakiasiakkaiden kanssa. Suikkarini ei kuitenkaan varmasti jätä sinua kylmäksi; se on yhdistelmä tisseillä hyväilyä, kiihottavaa käsihoitoa ja intensiivistä imemistä. Tule testaamaan!

Pliis?
Ei. Owo ei kuulu palveluihini. Kun etsit, löydät kyllä palveluntarjoajan joka tarjoaa sitä.

Tarjoatko anaaliseksiä?
En valitettavasti ota mitään peppuuni. Käsittelen kuutenkin sinun peppuasi mielelläni; hansikoiduin sormin, leluin ja sträp onilla. Rimmingiä en tee.

Oletko tuoksuton?
En polta tupakkaa tai käytä hajusteita. Luonani on aina suihkumahdollisuus ja tarjolla on neutraaleja tai miestuoksuisia pesuaineita.

Strippaatko?
En valitettavasti osaa tanssia. Miten olisi suihinotto?

Koska tulet Turkuun/Helsinkiin/Pohjois-Karjalaan?
Olen melko spontaani keikkojeni kanssa, enkä yleensä päätä keikkojani kovin pitkälle eteenpäin. Ajanvaraus-sivulta näet menneet keikkani, josta pystyt näkemään, missä yleensä keikkailen. Aina voi toki toivoa – jos kyselyjä tulee paljon johonkin tiettyyn kaupunkiin, se nostaa todennäköisyyksiäni hypätä junaan.

Oletko suomalainen?
Olen täysin suomalainen nainen, jonka äidinkieli on suomi ja joka on asunut koko elämänsä Suomessa. Puhun tämän lisäksi hyvää englantia, pari sanaa ruotsia ja sujuvaa sarkasmia.

Onko tämä laillista?
Seksin ostaminen ja myyminen on Suomessa laillista, kyllä. Laitonta on ostaa seksiä lapselta tai paritetulta ihmiseltä, enkä minä kuulu kumpaankaan ryhmään. Tervetuloa siis hyvillä mielin!

Oletko itsenäinen toimija? Teetkö tätä omasta tahdostasi?
Olen itsenäinen yksityisyrittäjä, enkä käytä parittajaa. Hoidan itse omat asiani ja vastaan itse viesteihini ja puheluihini. En maksa osinkoa tuloistani kenellekään muulle kuin verottajalle. Ryhdyin alalle omasta tahdostani ja aloitteestani, kukaan ei pakota minua ja voin lopettaa koska haluan.

Oletko luotettava?
Käyntisi luonani on täysin luottamuksellinen, ja suhtaudun kaikkiin tapaamisiini samanlaisella ammattiylpeydellä kuin muutkin henkilökohtaista asiakastyötä tekevät. Asiakkaideni etu on minun etuni – haluan, että voimme kaikki luottaa toisiimme ja tarjota ja nauttia seuralaispalveluista ilman epäluottamuksen ja pelon harmaata pilveä.

Varaatko aikoja etukäteen?
Varaan aikoja vain samalle päivälle, teen hommia päivystämällä. Laita tekstari tai soita aamusella, silloin minut saa parhaiten kiinni.

Klikkaa tästä ajanvaraussivulle!

Categories: Info