Vaikka kotona sooloseksiä eli tuttavallisemmin runkkausta harrastaessa erektio olisikin kova ja orgasmin saavuttaminen helppoa, se ei aina ole yhtä yksinkertaista kumppanin kanssa. Varsinkaan, jos toinen ihminen on täysin vieras, ja tilanteen päälle kasataan vielä muita jännitystä lisääviä tekijöitä.

Seksityöntekijänä olen kullien ammattilainen, jos niin voisi sanoa. Olen nähnyt sitä sun tätä, ja vaikka useimmiten tapaamisilla saavutetaan erektio ja laukeaminen, joskus se jää saavuttamatta, joten olen oppinut muutamia erektioon liittyviä juttuja aikojen saatossa.

Ensimmäinen on tietenkin jännitys. Toisilla jännitys vaikuttaa niin, että laukeaminen voi tapahtua nopeasti ja spontaanisti, kun taas toisilla niin, että penis ei kovene laisinkaan. Näissä tapauksissa paras lääke on luonnollisesti rauhoittuminen ja rentoutuminen – jännityksen laukaiseminen. Ammattilaisseksityöntekijä osaa omalta osaltaan auttaa rentouttamaan jännittävää asiakasta, ja edetä rauhallisesti tapaamisessa. Useimmilla jännitys laantuu, kun päästään tositoimiin asti.

Joskus penis tarvitsee hieman lisäapua erektion saavuttamiseen. Tällöin hyvä apukeino on penisrengas, tai saman toiminnon tekeminen sormilla, eli tasainen puristus peniksen juuresta. Tämä estää verta pakenemasta peniksestä, ja auttaa erektion saavuttamisessa. Penisrengas on muutenkin monelle mahtava apuväline; se koventaa erektiota, viivästyttää laukeamista ja tuntuu monen mielestä tosi hyvältä.

Monet miettivät sitä, että pitäisikö ennen seksityöntekijän tapaamista purkaa paineita omalla kädellä vai ei. Pelkona on liian nopea laukeaminen, jos edellisestä orgasmista on kulunut liian kauan. Vastaus tähän kysymykseen on yksilöllinen ja vaatii hieman oman kehon tuntemusta. Oma ammattilaisen mielipiteeni on se, että parempi tulla seksityöntekijän luokse mielummin liian kovalla kiimalla kuin liian matalalla – nopea laukeaminen jättää kävijän yleensä tyytyväisemmäksi, kuin se, että laukeaminen ei olisi onnistunut ollenkaan. Ja aina voi varata vain pikaisen ajan.

Eri ikäisiä miehiä katseltuani olen huomannut myös elintapojen vaikutuksen erektioon. Hiihtäjäpapoilla seisoo kovana vielä seitsemänkymppisinäkin. Vanha klisee, mutta tupakointi ja muut elintavat tuntuvat vaikuttavan erektioon ja sitä kautta seksuaaliseen nautintoon. Joskus erektiohäiriöihin ei kuitenkaan ole mitään helppoa selitystä, jolloin kannattaa kääntyä lääkärin puoleen. Erektiota vahvistavia lääkkeitä saa lääkärin reseptillä, ja sellaisen nappaaminen ennen seksiä on myös mahdollinen vaihtoehto.

Aina erektiota ei edes tarvita. Penis-vagina-yhdyntä ei useimmiten ilman erektiota onnistu, mutta vaikkapa suuseksi on ihanaa. Kondominkin saa laitettua löysän peniksen päälle kun ottaa avuksi suun: aseta kondomi terskan kärjelle, pidä sitä suulla paikallaan ja rullaa kahdella kädellä kondomi peniksen ympärille. Ja ei kun imemään 😉

Seksi ei kuitenkaan aina tarvitse erektiota, yhdyntää, tai edes peniksen koskettelua ollakseen nautinnollista. Seksuaalisuus on upea kirjo, jonka tutkimisessa ei lopu ilo kesken 😉

Categories: Tietoa