Oletko kenties ensi kertaa menossa tapaamaan seksityöntekijää? Miten tapaamiseen tulisi valmistautua? Ja mitä siellä sitten tapahtuu?

Aloita lukemalla huolellisesti valitsemasi palveluntarjoajan ilmoitus. Jos ilmoitus on treffisivulla, jossa hintoja ei ole esillä, laita asiallinen viesti, jossa esittelet itsesi muutamalla lauseella, ja kysy hintoja. Pitkä tarinointi ei ole tarpeen, ja jos palveluntarjoaja tekee tarkempaa asiakaskarsintaa, hän kysyy kyllä lisätietoja sinulta. Jokaisella palveluntarjoajalla on oma tapansa toimia ajanvarauksen suhteen; ottaako hän ennakkovarauksia ja millä tavalla olisi parasta ottaa yheyttä. Minä varaan aikoja vain amalle päivälle, ja minut saa kiinni kaikista yhteystiedoistani, viestisovelluksista ja sosiaalisen median profiileistani. Ajanvarauksen jälkeen saat saapumisohjeet, ja eikun vaan paikan päälle!

Et tarvitse mitään sen erikoisempia erityisvalmisteluita, etkä tarvitse mukaasi mitään. Luotani löytyy kaikki tarvittava, kuten kondomit. Minulla on eri kokoisia kondomeja, joten sinulle löytyy varmasti sopiva.

Ennen tapaamista voit käydä suihkussa jo kotona. Jos tulet suoraan töistä, luonani on aina suihkumahdollisuus, puhdas pyyhe ja neutraaleja tai miestuoksuisia pesuaineita. Aikasi alkaa sinun astuessa ovesta sisään, joten jos käyt suihkussa jo kotona, meille jää enemmän aikaa keskittyä itse asiaan.

Maksu hoidetaan aina etukäteen. Luonani käy tavallinen käteismaksu, korttimaksu ja MobilePay. Tämän jälkeen ohjaan sinut käsipesulle ja voimme aloittaa puuhat.

Mitä tapaamisen aikana sitten tapahtuu? Tapaamiseni ovat tyttöystävähengessä, joka tarkoittaa sitä, että olen mukava, lämmin ja kyselen kuulumisiasi kuin vanha tuttu. Ohjaan kyllä koko tapaamisen alusta loppuun, joten voit tulla omana itsenäsi. Sinun ei tarvitse olla kova panomies, vaan voimme nauttia toisistamme hellän lämpimästi. Sinun ei tarvitse jännittää – olen mukava ja ystävällinen ja seurassani on helppo rentoutua.

Monet jännittävät eroktiotaan, sen kovuutta, pehmeyttä, laukeamista tai laukeamattomuutta. En koskaan pidä kiirettä tapaamisissa, joten sinun ei tarvitse pelätä sitä, että kävisin heti miehuuteesi kiinni ja laukeisit viiden minuutin kohdalla raivorunkkaamiseen. Kiusoittelu on puoli orgasmia, ja olen taitava lukemaan sinun fiilistäsi ja pitämään huolen, että etenemme hitaasti ja lämmitellen. Jos et halua, sinun ei siis tarvitse heti riisuutua ja rientää sängylle makaamaan – voimme riisua kiusoitellen yhdessä ja edetä rauhassa makuuhuoneeseen.

Tavalliseen tapaamiseen kuuluu sängyn puolella suuseksiä ja seksiä. Olen taitava ja kokenut, ja käytän koko kehoani sinun kiihottamiseen. Otan sinulta suihin kondomin kanssa; aistikkaasti, himokkaasti ja viettelevästi.

Tyttöystävämenoon kuuluu normaalia seksiä ja hellyyttä. Rakastelu kaikissa asennoissa on ok, kunhan se tuntuu hyvältä meille molemmille. Rinnoilleni ja kropalleni saa laueta. Kasvoilleni tai limakalvoilleni en miesnestettäsi ota.

Entä sitten, miten seksin jälkeen? Voimme hetken köllötellä ja jutella, ja sitten onkin aika palata suihkun kautta takaisin arkielämään, mieli ja kassit huimasti keveämpänä!

Ja eikun rohkeasti aikaa varaamaan!

Categories: Mehustelua