Jos et ole koskaan käynyt tapaamassa seksityöntekijää, voi ajatus hetken kulusta olla kylmä. Voiko siinä rentoutua, voiko siinä olla lämpöä? Eikö tilanne ole hieman vaivaannuttava, maksu, suihku ja sitten katsekontaktin välttelyä ja vehkeiden räpeltämistä?

Usko pois – tilanne on juuri päinvastainen; lämmin, kiihkeä ja hekumallinen! Tapaamiset sovitaan etukäteen ja sen raamit ja säännöt on kummallakin alusta asti tiedossa. Molemmat tietävät mitä saa tehdä ja mitä ei. Kun on tiedossa se, että seuraavan puolituntisen aikana hyväilemme, suutelemme, nautimme suuseksistä ja ihanasta yhdynnästä kaikista asennoissa, molemmat voivatkin itse asiassa täysin rentoutua.

Näin homma toimii. Usein siviiliseksin tilanteissa puhumattomuus ja odotusten ristiriidat voivat aiheuttaa ongelmia. Onko ok jos kosketan häntä täältä? Haluaako hän yhdyntää? Tarkoittiko tuo silmän vinkkaus ja hymy kutsua sänkyyn? Tai parisuhteessa; mitä jos kumppanini torjuu minut kesken aktin, ja itsetuntoni murenee?

Meidän tapaamisessamme mitään näitä ongelmia ei ole. Saanti on niinsanotusti varma, ja summittainen käsikirjoituskin löytyy. Se purkaa jännityksen, kysymykset ja pelot tilanteen ympäriltä. Molemmat voivat keskittyä nauttimaan. Käsikirjoituksen olemassaolo antaa myös vapauden improvisoida – ehkä tänään ihan vain suuseksi tuntuu molemmista niin hyvältä, että käytetään vain sitä päästäkseen hehkuman huipulle. Pakko ei ole, käsikirjoitus ja raamit ovat tukena jos mieli tekee vain pientä annosta tavallista arkista läheisyyttä tai uusi ihminen jännittää.

Myös palveluntarjoajana minun on helpointa nauttia, kun rajat ovat tiedossa. Raha tekee asioista hyvin selkeitä. Tiedän mitä tulee tapahtumaan, joten voin rentotua, nauttia ja heittäytyä sovittujen rajojen sisällä. Usko tai älä – minäkin seksuaalisesti vapautunut ja itsevarma nainen koen toisinaan siviilissä jännitystä sängyssä. Tämä johtuu yhteisten sopimusten puutteesta ja pelosta siitä, täyttyykö omat odotukset. Tästä ongelmasta ei kai pääse muulla kuin keskustelemalla. Ja keskustelemalla vähän lisää.

Maksullinen seksi on usein aivan mahtavaa seksiä! Lämmintä, intohimoista ja kiihkeää. Vapautunutta ja rohkeaa. Oletko samaa mieltä?

Categories: Mehustelua